Skip to main content
Steenkorven

Steenkorven / Schanskorven

By maart 12th, 2023No Comments

REDSUN STEENKORVEN “PREMIUM”

Wij bieden natuurstenen aan die zo mooi zijn dat ze het best veilig achter tralies bewaard worden. U kunt ze ook bij ons krijgen – in de vorm van elegante schanskorven. Deze chique draadmanden zijn vaak te vinden in moderne tuinen, waar ze onder meer worden gebruikt als elegante schanskorven, schuttingdelen, of erfafscheiding. Onze hoogwaardige schanskorfvullingen verfraaien natuurlijk ook elke tuin zonder traliewerk.

REDSUN-SYSTEEM VOORDELEN

VEELZIJDIG EN FLEXIBEL

Deze steenkorven zijn door een hun ontwerp zeer flexibel in opbouw. U kunt deze naar eigen wens aanpassen. U kunt de vorm zelf aanpassen met stappen van 10cm (in breedte en hoogte) en 5cm (diepte). Met een stapelbreedte van minimaal 20cm is de REDSUN steenkorf ideaal voor een tuinafscheiding. U kunt de REDSUN steenkorven vullen met uiteenlopende materialen zoals stenen en glas. Zo ontstaat een persoonlijk ontworpen geheel, wat voor verschillende doeleinden is te gebruiken.

EENVOUDIGE MO NTAGE

De REDSUN steenkorf modules worden onderling om de 10cm verbonden met REDSUN Press-clips, welke met een speciaal gereedschap samengeperst worden. Voor het opbouwen van een schutting zijn speciale verzinkte buisfundamenten nodig. Een handleiding is apart verkrijgbaar.

KWALITEIT

Alle elementen in de serie Premium zijn voorzien van een speciale Zincalu.-Ultra coating. De Zincalu.-Ultra coating van 350 gr/m., bestaat voor 95% uit zink en 5% uit aluminium. Door deze combinatie kunnen we een gegarandeerde 3 maal langere levensduur geven dan een normale verzinking overeenkomstig met BS EN 10244-2. Door neutrale zoutproeven volgens DIN 50021-SS kon een corrosiebestendigheid van 3.500 uur bewezen worden. In een normale omgeving heeft onze Zincalu.-Ultra coating een levensduur van meer dan 50 jaar.

REDSUN MATERIAAL-GARANTIE

De kathodische werking (reactie na beschadiging) van de Zincalu.-Ultra coating gegarandeerd herstel van schade die door bijvoorbeeld vullen, transporteren of buigspanningen ontstaan is.

De oppervlakte beschadiging herstelt zichzelf en de roestbestendigheid houdt minimaal 50 jaar. Het gaas heeft een trekkracht van minimaal 500N/mm² en heeft een doorsnede van 4mm. Deze waarde worden regelmatig d.m.v. TÜV proeven getest.

Leave a Reply