Skip to main content

Borders van Cortenstaal zijn niet alleen een decoratieve toevoeging aan tuinen, maar ze kunnen ook dienen om een hoogte verschil te creëren en visuele intresse te brengen aan het landschap. Door te werken met Cortenstaal borders kunnen tuinontwerpers spelen met hoogteverschillen in de tuin. Zo kunnen ze bijvoorbeeld verhoogde bloembakken creëren of niveaus toevoegen aan een tuin met meerdere terrassen. Deze hoogteverschillen zorgen voor een gevarieerd en interessant landschap, waarbij verschillende delen van de tuin ook opvallen en aandacht trekken. Daarnaast kunnen Cortenstaal borders ook gebruikt worden om paden en looproutes te markeren, wat dan zorgt voor een duidelijke scheiding tussen verschillende delen van de tuin.

Kortom, Cortenstaal borders bieden niet alleen een functionele rand, maar ze voegen ook een dynamiek en diepte toe aan de tuin.

Met borders van 220cm lang, zijn er borders te bouwen die oneindig lang kunnen zijn. Borders zijn in rechte lijnen te installeren, echter het grote voordeel van het product borders is dat u organische vormen in uw tuin kunt creëren.

Door de gevarieerde vormen zijn producten als module+ en bloembakken modulair zeer goed te combineren met Cortenstaal borders.

Door de toepassing van meegeleverde profielen, spankettingen en grondpennen per element van 220cm, geeft u de borders een nobele stevigheid.

Formaten:
28×220 cm
42×220 cm
56×220 cm

Leave a Reply