Skip to main content
Module+ Keerwanden en Bloembakken

Module+ Keerwanden en Bloembakken

By maart 18th, 2024No Comments

Bouw zelf uw bloembak, kantafscheiding of vang hoogte verschillen op in uw tuin met het moudle+ maatwerk systeem van Corten staal.

Module+ maakt het mogelijk om verschillende vormen te ontwerpen met slechts 8 verschillende onderdelen. Maatwerk is eenvoudig en goedkoop geworden. Met module+ kunt u oneindige plantenbakken en kantafscheidingen bouwen.

U tekent zelf kinderlijk eenvoudig uit hoeveel en welke elementen u nodig heeft. Module+ geeft u de mogelijkheid Grote en lange objecten in uw tuin te ontwerpen.

Module+ elementen kunnen geplaatst en bevestigd worden op de bestrating, op of in de grond.

Door 8 verschillende standaard profielen van 60 of 90 cm breed is het mogelijk om iedere gewenste vorm te creëren. Module+ zorgt daarvoor om de ultieme bewegingsvrijheid voor het maken van bloembakken of verhogingen in uw tuin. Module+ is verkrijgbaar in het duurzame Cortenstaal. Door de toepassingen van in- en uitwendige hoeken zijn veel vormen eenvoudig te bouwen. U bepaalt zelf hoe lang en breed uw bloembak of keerwand wordt,  dit met stappen van 60 of 90 cm. Module+ elementen zijn verkrijgbaar in hoogte van 28, 42 of 56 cm. Maatwerk is normaal gesproken zeer duur. Er moet een ontwerp gemaakt worden en er is geen volume productie mogelijk. Met Module+ maakt u elk ontwerp met het standaard assortiment.

Leave a Reply